Facebook ja Ravelry vievät sen ajan, mitä minulla on. Se ei ole yksistään huono asia, sillä sinne olen kirjoitellut enemmän kuin tänne. Koks palautteen saaminen on yksi keskeisitä asioista, siellä tuntuu sitä saavan nopeammin. Ja koska muutama asia on sellainen, joista puhuminen ääneen on lähes mahdotonta, on Kaheleissa purkaminen välttämätöntä, että pysyy joihinkin suuntiin näkymättömänä, Kiitos siitä, Kahelit.

Eläminen on nyt alkuvuonna ottanut kovemmille kuin aikoihin. Osittain se varmaan tuntuu rankalta myös siksi, että lääkitystä purettiin vuosi sitten ihan kokonaankin poissa olevaksi. Pari kuukautta sitten lisäsin kuitenkin sertraliinin ihan omin päin. Odotan erikoislääkärin konsultaatiota kaiken aikaa.

Käsitöitä tulee ja menee. Niiden tekeminen on hidasta. Kaikki eivät pääse kuvaan ollenkaan, kun ne lähtevät saman tien matkaan. Enimmäkseen olen tenhyt sukkia, sillä se on aivotonta ja kudin on helppo kuljettaa mukana.

Kummankin parin materiaali on NalleColoria ja ohjetta ei ole :) Kumpikin pari lähti saman tien eteenpäin.

Muuramen pakettiin lähtivät nämä:

LAnka on silkki-villa-viskoosia ja jotakin mohairsekoitetta. Ohje on kutakuinkin Galvanized Gardigan, IK Winter 2010 (ravlink).

Tässä kokeiltiin Suvi Simolan Pikkuveliä , ja ohjeen lähetti minulle Satunnaisena Ystävällisenä Tekona Kielopihan Tohveli :)

Sukututkija-ystävälle lähti tämä liivi. Liivin ohje on Garnstudiosta ja lanka kaksinkertaista Lanettia. Kummankin oli liivin tilaaja itse valinnut ja hankkinut.

Pikkulikalle on syntynyt myös jotakin:

Vaaleanpunaiset jakut ovat kumpikin Modassa olleiden ohjeiden mukaan. En nyt muista, mitä ohjeita ne olivat, mutta aika hiljattain julkaistuja. Langan olen saanut kumpaankin Pikkulikka-SYT:nä Marjutilta . Kiitos!

Sammakko tehtiin Puppet Paradin (ravlink) ohjeella ja sen SYTtäsi minulle Tikrunmami. 

Pihalla kasvaa liperi ja raparperi sekä muutamia kukkia. Pikkulikka on ollut ilonamme silloin tällöin. Vaikka Ilona hän on aina, sillä se on hänen keskimmäinen nimensä :)