Ei taida enää pitää paikkaansa minunkaan suhteeni sukujuuriini kohdistuva lausuma, jonka mukaan priimaa pakkaa tulemaan vaikka keskinkertaista yrittää. Tänä vuonna on monenlaista tullut tehdyksi. Aikomuksistani huolimatta en ole saanut kuvailtua niitä kaikkia, enkä edes kirjattua ylös. Mutta selitellä osaan edelleenkin.

Pikkulikalle olen tehnyt sukkia ja lapasia sekä villahaalarin ja takin. Takki on jo aiemmin esitelty, mutta haalari näkyy edes vinkiksi ainakin tässä kuvassa.

Tosin neiti esiintyy nykyisin kameralleni siten, että näkyvissä on vain korva tai takaraivo :)

L:lle olen tehnyt huivin lisäksi pari neuletakkia (huivit tein keväällä L:n kahdelle sisarellekin valmistumisen kunniaksi, eikä niitäkään ole kuvattu), jotka ovat olleet mieluisia. Niihin olen itsekin jokseenkin tyytyväinen.

MAllinahan on February Lady jalankana tennessee.

Tämän takin lanka on OnLinien Tessaa, mutta mallia en tähän hätään muista. PArempia kuvia saii, kun kuvaisi mallin päällä :)

Netti- ja sukututkimusystävä tilasi syksyllä autoilija käsineet ja pitkän huivin. Tämä paketti lähti Etelä-Suomeen alkuviikosta. Mallia ei ollut mihinkään, ja nuo käsineet meinasivat olla liian haastavat. Mutta käyttöä kuulemma löytyy näillekin. Lankana on huivissa Aino, myssyssä ja käsineissä Nalle.

KÄsineisiin ompelin säämiskäjäljitelmästä kämmenpuolelle paikat (ja muistin taas, miksi en pidä näpertelystä):

Sen sijaan Pau:lle jouduin syntymäpäiväksi lähettämään vain kuvan langasta, mutta käsineetkin ovat nyt jo päätyneet perille. Lankana on Handun Paula, mallina Villapallon Ruskakäsineet.

 

 

Viime viikon paukkupakkasilla huomasin, että puolisolla ei ole kunnon varustuksia. ColourMartin 100% Extra Fine Merino 15/44NM DK Weightista tein sitten sormikkaat, pipon ja kaulurin. Nyt kelpaa taas.

Jos vaikka jatkossa olisin täsmällisempi. Juuri nyt en jaksa linkittää, suokaatten sen anteeksi. Olen edelleen toipilas.