Ennätin tottua hemmotteluun tämän syksyn SNY-kierroksen aikana. Takana oli pettymys eräässä muutaman vuoden takaisessa jouluvaihdossa, jossa jäin ilman pakettia (eikä silloin enkeleitäkään ollut) sekä yksi pohjoismainen vaihto, jossa kävi samoin. Mutta näissä SNY-jutuissa on aina ollut onnea. Niin tänäkin vuonna. Kiitos siitä, Pikkumyy!

Kaikki paketit ovat olleet ihmeen ihania, juuri minulle sopivia ja ylellisiä. En olisi itse koskaan raskinnut tilata Wollmeisea, puhumattakaan siitä, että olit tässä viimeisessä paketissa lähettänyt myös siitä neulotut sukat (jotka ovat juuri passelit ja tulevat käyttöön jouluna).  Tässä joulukuun paketissaoli myös Ilun käsinvärjättyä, vedenväristä bambuvillaista sukkalankaa, tarroja sukkien pohjiin (ne saavat odottaa, kunhan pojantyttäreni oppii seisomaan), huimat puikkopidikkeet (puikkoni ovat kaikki sekaisin), sekä namia, SUKLAATA.

Ja kuin pisteenä i:n päälle: tupsuttimet! Olen tuskaillut epätasaisia pahvipyöriöillä tehtyjä tupsujani, joista tulee liian harvoja, joten nyt vain kokeilemaan tuolla. Tosin viime viikonlopuksi poikain gladiaattorikisan palkintopipoon tekemäni neonpunaiset tupsut tulivat kiitellyksi: roikkuivat eri tasolla ja olivat eripariset, niin kuin pitikin.

Olen iloinen, tyytyväinen ja kiitollinen. Palaan asiaan ja toiseenkin, pika puoliin.