Det är just så som sägs på chokoladboxen: Merci! Finest Selection.  Tyvärr är bildens kvalitet inte så bra. För det mest tycker jag äntligen av garn: färgtoner är just som de där gyllene björkar som jag ser  där ute bakom vårt hus. Garnet är också så mjuk. Har du själv färgat eller även själv spunnit det, Birgitta

Tämä oli siis se paketti, jonka sain Stickameran lanka- ja suklaavaihdossa. Luotan, että saan paremman kuvan, kun lanka on muuttunut neuleeksi.  Andra paketet fick jag från min finska hemlis.

Myös SNY:ltä sain kuluneella viikolla lokakuisen paketin. Olkoonkin, että se oli tummasävyinen luonnostaan (ihan niin kuin minä itsekin), tämä kuva lainakameralla tekee siitä vielä mustemman. Lanka on siis ihmeen kaunista Wollmeisea (!), ja paketissa oli lisäksi hieman pientä purtavaa, jonka jaoin puolison kanssa päiväkahvilla, sekä Inge Löökin kortti lukevista mummoista! Löök on yksi suosikkini, ja vaikka minulla on tuo kortti ennestään, se on kirjoittamaton, joten tämä yksilö pääsee kokoelmiini. Luotan, että ku saan jolloinkin nuo Fratellot valmiiksi, on kuvakin parempilaatuinen. Kiitos, armas SNY. Tunnen itseni prinsessaksi. JA päivä: se on harmaa. Viisainta lienee laittaa jokin piirakka uuniin ja laittaa teetä. Lankaa on yllin kyllin, samoin neuleohjeita, mutta huonosti valmistuu mitään. Jostain merkillisestä syystä en ole saanut valmiiksi paljoakaan, ja vielä vähemmän olen tyytyväinen mihinkään, mikä valmistuu. Tämän Bella Karhun tein kuitenkin pienen pojantyttären ristiäisiin. Inspiraatiota antoivat  VillapallonSepe-karhu ja Aleenan mekko.