Olemme sienestäneet ahkerasti. Toisin päivin sato on erinomainen, toisinaan kehno. Toisaalta: mikä tahansa sieniateria on hyvää ja tervetullut pienen budjetin talouteen. Enemmänkin olisi säilötty marjoja (ja niitä saisi vieläkin), mutta meillä on kovin pieni pakastin. Nyt on kuitenkin raivattu tilaa toiselle pikkupakastimelle, ja olen koettanut metsästää noin sadan litran kaappipakastinta käytettynä, mutta joutilaita ei niin vain tunnu olevan. Metsästys siis jatkuu; vinkkaa, jos tiedät sopivan hyvän matkan päässä.


Käsitöitä ei toisin päivin tule ollenkaan, toisin päivin jonkun verran. Kuvia saa joskus, joskus ei. Ja joskus ihan kelvollisia ja joskus vähemmän hyviä. Mutta tämähän on jo ennestään tuttua. Touko-kesäkuussa neuloin muutaman huivin, joista Zetoria on jo esitelty viime kuussa. Toukokuussa tein SeijaP:n ohjeella Pellavapolun (jonka ohje on kesän pitsineule-Ullassa). Seija sai siitäkin niin kauniita kuvia: tämä on siis hänen ottamansa.


Veljentytön rippilahjahuivi taas on Silviasta tehty Swallow tail. Se on yksi niistä neuleista, johon olen tyytyväinen. (Toinen on myöhemmin tekemäni kermanvaalea huivi ja samalla mallilla, Kamenasta.)


Heinä-elokuussa tein Paulle pari jakkua, joista hän laittanee kuvaa myöhemmin. Sitten vielä Novitan Siljasta peitto vauvalle, mallineule jostakin viimevuotisesta Novita-lehdestä. Tähän kuvaan sain palan peittoa ja osan huivia; nyt ne ovat jo menneet uusille omistajilleen.


Ja vielä M:lle huppari, jonka lähetin jo keväällä. Baskerin samasta langasta vein kesällä, kun kävimme, mutta eihän siitäkään kuvaa ole.

En linkitä. En viitsi. Menen saunaan.