Kiitos teille, jotka tuette, kannatte, muistatte ja pyöritätte laskuria.  Kun se  ehtii sataantuhanteen, lupaan jotakin syksyistä sille, joka kertoo, miten löydän toivon, uskon ja luottamuksen. Tai ainakin jättää puumerkkinsä tähän kirjoitukseen.

Olen saanut huivivaihdossa Satu U:lta ihanan mustapunaisen huivin jo yli viikko sitten. En vain saa aikaiseksi kuvata enkä edes kiittää. Olen laittamaton. Oma vaihtohuivini on vielä tekeillä, nutta ensi viikolla koetan saada sen postiin.

Blogilistalla näkyy kenties päivityksiä, joille ei näy katetta. Olen muokannut vanhoja kirjoituksia siten, että olen integroinut varjopuolet ja peilikuvat leipätekstiin. Muokkaus on vielä kesken. Samalla mietin, mitä kummaa tekisin näille teksteilleni. Kirjoitan lokeja silloin kun kirjoituttaa, kuten huomataan. En pakosta, velvollisuudesta. Mutta kun palaan aiempiin teksteihini, huomaan, että niitä voisi kirjoittaa auki vaikka kuinka paljon. Toinen kysymys siis on, mitä teen näille teksteille, joita kuitenkin on ja syntyy lisää.