Vaihdoin pohjan. Se on mielialaani nähden liiankin toiveikas. Mutta kevät alkaa olla käsillä.

Edelliseen lokiin kommentoi vain Laura, joka itse asiassa tiesikin, mistä on kysymys. Minulla on kuvassa päälläni vaaleansininen "angorapusero", jonka kauluksessa oli tummansininen samettinauha. Paitsi että pusero oli sininen, se karhensi. Se oli siis juuri sellainen, kuin Astrid Lindgrenin kirjassa Se pikkuinen Lotta. Ja kuinkas sille kävi? Lotta ei suostunut pukemaan sitä päälleen, koska  se kutitti. Sitten hän leikkasi puseroon reikiä ja päätti sanoa äidileen, että "Naaapurin koira sen repi. Niin kuin repikin." Olin juuri saanut tuon kirjan, mutta palautin sen antajalleen, sillä olin loukkaantunut. Sain sen 10 vuoden kuluttua uudelleen.

Olen saanut toisen paketin SNY:ltäni jo pääsiäisviikolla, mutta kuvien siirto lamerasta on talunnut. Sanomattakin on selvää, että kuvasta puuttuu pussi pieniä suklaamunia, koska ne on syöty. Aloha Stripes -rimpsulanka on minulle uusi tuttavuus, joten opin kenties jotakin uutta. Kiitokset!

1427247.jpg

Parhaillaan mietin, kummat napit ompelisin syntymäpäiväneuleeseen. A on tummempien kannalla, minä noiden klassisten, sillä saaja saattaa olla ronkeli. Kuva ei oikein onnistunut, mutta malliksi sen laitan. Sanokaahan.

1427252.jpg

Juuri nyt näyttää pihassa tältä:

1427249.jpg