Ostin lankaa. Jätin lankahamsterit. En jaksa selittää. Enkä saanut aikaiseksikaan kun villatakin, puputossut TiinaV:n vauvalle (unohdin ottaa kuvankin niistä) sekä 30 sinistä peittolappua ja melkein valmiin villapaidan. Se valmistunee pika puoliin.  Ja on myös sininen.

1310954.jpg

Maksu-tv on ovela: näyttää viikon ylimääräisiä kanavia, jotka sitten jäävät pois. Tuli katsottua koko rahalla niitäkin. Onneksi.

Olen käynyt kahdesti psykiatrian polilla  tällä viikolla. Molemmat olivat aamuaikoja. Ensimmäisestä meinasin myöhästyä, kun auto oli umpijäässä. Tuloksena kuitenkin sain yhden pillerin vähennettyä päiväannoksesta. Tiistaiksi pyysin A:n laittamaan auton illalla narun jatkoksi. Juu, se olikin sula. Mutta kun pääsin sairaalan pihaan, soitti A. Naapuri oli lenkiltä tullessaan kävellyt vastaan minua ja käynyt kertomassa, että siellä se rouva ajelee johto roikkuen. Minä en näe mitään enkä ketään, kun ajelen kaupungilla. Mutta kun minulla on jo eläke, en tarvi enää todisteita.

Tänään ostin pupumukin. Juuri sellaisen kuin Minnalla Pienessä neuleblogissa. Neulova villikani. Ja ostin lankaa. Paljon. Tänään oli nimittäin eläkkeenmaksupäivä. Vielä satanen jäikin koko kuukaudeksi.

Sain muuten tiistaina SNY-paketin. Sitä edelsi oikein sievä sähköpostikortti. Paketissa on teetä, lakunappeja (voi miten hyviä), kaksi isoa hakaneulaa (oikein isoa), puisia nappeja (niitä en maistanut) ja aivan ihania ja kovin tarpeellisia silmukkamerkkejä.  Kiitos, ystävä. Unohdin hetkeksi johdon kanssa ajamisen.

1310951.jpg