Sain siis viime viikolla kolme pakettia postiin: SNY, SP ja JYV-parini saivat kukin yhden. Myös minä sain keskiviikkona paketin omalta SNY:ltäni. Minulle paketteja lähetti Maake Rovaniemeltä. En ole hänen blogiaan aiemmin seurannut, joten en osanut edes arvata, kuka on pakettien taustalla.On ollut ihana saada punaista lankaa! Ja vielä tässäkin paketissa oli neljä kerää kahta eri punaista lankaa, punaisia kynttilöitä ja punaisia nameja (ja harmaat sukkapuikot).  En ole vielä kuvaa saanut aikaiseksi. Mutta kiitos,  kiitos! Jos sinulla on kirje kirjoitettuna, luen sen mielelläni jälkeenkin päin. Sain kaikkiaan neljä pakettia, ja kaikki yhtä mieluisia.

Minä lähetin paketteja Orvokille. Niitä oli kolme sekä neljäntenä Orvokin syntymäpäiväpaketti. Hän on kauniisti kuvannut lähetykset blogissaan. Jouluyllätyspaketti meni Palokkaan, mutta kun en nyt ole omalla koneellani, niin en pääse etsimään A:n blogia. Palaan asiaan, kun oma pakettini on tullut.

My Finnish SP was Maake, which I didn't know earlier. I liked the packets (four) very much. May be I'll attach the picture later, because the computer I'm just working with is not my own one. I sent gifts to Orvokki, who has described all in her blog. My SP11 match was The Knitting dogowner, Kuduv koeraomanik from Estonian. Because my English is not so good, and also when I consider my skills in Estonian language better than English, I found it quite difficult to keep in touch. In my last letter which I wrote in Estonian I told who I am. And she told that she had not any ideawho I am. In the future we'll keep in touch in Estonian. And now I'll put the picture of the

shawl I sent her in October:

879188.jpg