Sain jo aikapäiviä, ainakin kolme viikkoa sitten, ensimmäisen Secret Pal 11 -paketin. Siellä oli ihanaa lankaa, vaikka kuinka paljon. Ja sitten sukkakirja sekä ohjevihko Magic loopin tekoon. JA vielä ihanaiset pitsiaddit! Sekä belgialaista suklaata. Erinäisistä syistä johtuen kuva on hieman heikko, mutta kuva kuitenkin. Mukana on Opalin vihreäkirjava sukkalankakerä, vyyhti Araucunian punaista villaa sekä neljä kerää Rowanin Kid Classicia. Värit ovat minulle oivallisia. Salainen ystäväni on belgialainen, ja tiedän myös hänen nimensä, mutta en muua. Silti hän on edelleen vielä salainen.

1097592.jpg

Sorry to say, but the photo is not the best one. I've got my first SP-packet from Sandra, who lives in Belgium. Yes, I know her name and hometown, but she is still a secret pal. I even looked the map and found that Sandra lives quite near to my best friend Hanna, who lives in St-Jean-Geest. In the packet there was four balls Rowan's Kid Classic and Araucunia's red wool with Addi's laceneedles and two booklets with patterns and winks. And a very delicious belgian chocolate! I'm so happy! Thank you, Sandra.

Kiitos tuon paketin, myös lankasaldoni lisääntyi hieman. Paketissa oli 400 g lankaa. There was 400 g yarn in this packet, and it is extra for my yarn diet. Olen kuitenkin kuluttanutkin jonkin verran marraskuussa, vaikka aika heikkoa sekin on ollut. Olen niin talviunilla kuin mahdollista. Erilaisiin paketteihin olen laittanut lankaa 900 g. Ja neuleisiin on kulunut. Yhteensä 1550 g. Liitän joitakin kuvia tähän. Ihan kaikista ei ole, esimerkiksi yksi pipo lähtee huomenna Kaakkois-Aasiaan. Eikä siitä ole kuvaa.

1097590.jpg

1097591.jpg

Vihreä lanka on Novitan muinaista Venlaa ja lapasten, huivin ja pipon ohje on Kotiliesi-lehdestä. Samalla ohjella tein samanlaisen setin Aino-langasta.

1097602.jpg

1097601.jpg

Novitan mallilla valmistuivat yhdet lapaset vanhasta seiskaveikasta.

1097603.jpg

Huovutusrintamalla on kolme pipoa ja kaksi kassia.

1097596.jpg1097597.jpg1097600.jpg

1097595.jpg1097593.jpg

Näistä ylemmän, varsinaisen laukun väritys onnistui hienosti. Laukkuversio on parhaillaan matkalla jonnekin. =)

Parin viikon päästä lähdemme lopulta lomalle. Ja olemme aika kauan. Jotenkin sitä vain odottaa sitä, että pääsee olemaan rauhassa ja ihan paikallaan. Omassa rauhassa. Omassa ajassa. Ja vieraalla maalla. Kyllä minä elossa olen, hengitän. Ja haikailen sosiaalista kanssakäymistä. Tampereen käsityömessuilla tapasin kaksi ihanaa ihmistä: Paun, ja Catarina Angorinan. Kumpaankin haluaisin tutustua oikeasti.  Enemmän. Mutta ihan pelkkä elossa pysytteleminen syö voimia aivan liikaa.