Kalenteri ilmoittaa syksyn alkaneen. Lämpömittari vahvistaa sen. On pimeää ja viileää. Sain sukkasatokuun alkajaisiksi sukkatilauksen. Se on vielä vähän kesken, mutta kunhan se valmistuu, raportoin uudelleen tänne sekä Sukkasatoon ja prosenttiliikkeeseenkin alkutilanteen.

Muuten olen kahden vaiheilla siitä, avaisinko Varjo-sivut uudelleen. Kun aloitin tämän blogin pari vuotta sitten, perustin erilliset sivut kaikkein mustimmalle. Vähitellen aloin kirjoittaa mustaa tänne sekaan, sitten suljin varjosivut ja leikkelin niistä pätkiä muun, jo menneen joukkoon. Näin tämä on toiminut. Mutta ennen kaikkea nyt enää ei oikein toimi, sillä hyvin paljon jää kirjoittamatta, sillä olen laajentanut tuttujen lukijoiden reviiriäni siinä määrin, ettei ihan kaikkea viitsi sanoa. Voisin myös perustaa kokonaan uuden blogin. Olen huono salaamaan asioita, joten tässä varmaan tulisi viittauksia sinne. Periaatteessa olen myös sitä mieltä, että elämän kaikkinainen segmentointi ja viipalointi on epäreaalista.

Jos ja kun jotakin uutta tapahtuu, tämä säilyy käsitöideni lokina joka tapauksessa. Nyt vain on mustuus houkuttelemassa kaverikseen.