Muutaman päivän huilausloma tätilässä on takana. Kummallista että meikäläinen muka huilaa tai lomailee, vaikka on eläkkeellä. Mitä lomaa silloin on? No joka tapauksessa oli oikein kivaa sekä kylässä että saaristotiekierroksella.

Lisään tämän päivityksen lähinnä siksi, että sain joitakin vastauksia aikaiseksi SP11-kyselyyn, ja lisäsin sen About me -sivulle. Ja niille, jotka kysyivät L:n neuleista, kerron, että ohjeet ovat tämänvuotisista Moda-lehdistä, luulisin. Keltainen on Novitan Elegancea, ruskea Sandnesin Fiestaa ja valkoinen Novitan Marinea. Kummitytön 6-vuotiaalle valmistui matkalla simpukkalierihattu vaaleanpunaisesta Tennesseestä, mutta jäi kuvaamatta, kun kamera oli kotona. Yksi huivi oli pingotuksessa kotona, ja sitä kuvaan huomenissa.

Käisime ristiema juures puhkamas. Väga tore reis, sest sõidsime autoga Turu saarestikul, kus ma varem üldse ei ole käinudgi. loodan, et juttu minu elust tuleb jälle hiljem, sest selle kirjapanu eesmärkiks oli lisada SP11-küsitlusele vastuseid. Neid saab lugeda siit.

I'm only answering to SP11-questionnairy here.