Sain uuden kaverin. Tai oikeastaan kaksi. Toinen niistä makaa tässä, ja kenkien doodlesit ihmettelevät sitä.

804481.jpg

En kuitenkaan jaksanut lähteä tarkkailemaan tänään kirpputorin tilannetta, mutta jokunen kuva on lauantain hankinnoista. Oireellista lienee, että laitan kuvaan vain malliesimerkit, en koko kasaa. Lukumääriä voin tietenkin sanoa viitteellisesti... Koetanko siis salailla vai puolustella hankintojani?

804491.jpg

Tennesseen värit olivat houkuttelevia. Kuvassa ne ovat inansa tummempia kuin luonnossa. Vasemmalta suklaa, sitten maitokahvi, okra, tiili, rahkasammal, lehmus, mänty. Kaikkiaan parisen kiloa.

804483.jpg

Oranssia ja luonnonvaaleaa mohairia on puolisen kiloa, samoin alpakkaa. Pellava-Cottonellaa, Puuvillasilkkiä ja puuvilla-pellavaista Linneaa on puolesta kilosta kiloon kutakin. Ai hamsteri? Ai mää vai?

Laupäeva visiit kirbuturule oli siiski suksee. Kahtlemata plaanis oli villa ostmine, aga võta näpust! Aga igaüht sorti sain poolest kuni kahteni kilo. Parajasti, eks? Või paraku?

Täna käisin tervisekeskuses ning järgmine nädal tuleb kepidega kõndida, kui tahab üldse kuhugi jalatsi minna. Homme sõidame edela poole ristiema juurde.