sanaa, ajatusta, tunnetta, assosiaatiota kulkee minussa päivittäin. Vain vähän saan niistä talteen, ja ehkä se on myös onni. Se on myöskin harmi, sillä ne menevät unhoon liian pitkäksi aikaa. Kun saisi vaikka jonkun hännästä kiinni, edes joskus.

Tänään sain kiinni kaksi tomaattia. Meillä on tädin tuomasta taimesta toisessa jo neljä kypsynyttä. A on syöttänyt niistä minulle yhden ja puolikkaa, tänään saimme kumpikin oman. Juuri nyt ei yksikään punerra. Kunpa kesä ei loppuisi kesken.

856131.jpg

Sain tänään postissa myös Neulomon lankavaihtopaketin, katjaralta. Kuten tiedetään, värini on punainen. Kaikki ovat ihania ja niille löytyy käyttöä. Mamboa en ole vielä kokeillutkaan, ja Kittenistä tulee vaikka mitä. Tämä on jo neljäs Kittenin punainen värisävy, mitä on kaksi kerää varastossa. Ja Woolia sitten! Ainakin raidoiksi. Vaikka yhdestä kerästä saa kämmekkäät. Viime talvena teinkin. Kiitos!

856132.jpg

Paketissa oli lisäksi soma Pikkumyy-kortti, ja nameja, jotka piilotin jo vatsaani. Ahmatti mikä ahmatti. Eivätpähän kiusaa enää. 

Langanpunnituksen jälkeen en ole saanut mitään viisaasta aikaan. Purkanut enimmäkseen. No jotain kumminkin värkkäsin, mutta virkkaushan ei tunnetusti ole minua varten. MOT. Luulen, että muuan 3-vuotias kuitenkin tämän saa, vaikka tämä onkin isomahainen ja venähtänyt. Pikemminkin muukarhu.

856134.jpg

Crocheting is not my favourite, as you can see above. In any case, I am sure that a young friend of mine is going to have this Titi-Bear. Anyway, I prefer knitting also later on. The red yarn is from Knitting-club Novita's swap. There was also some sweets in the packet, but could'n find them any more.. I like red yarn, as you know.

We have two tomatoplants in our little backyard. Until now we've  got five fruits. I hope that sunny and warn weather grows the others too. The taste is fantastic even they are quite small ones.