Naapurin likat kulkee virkatut hatut päässä. Mukavan näköistä. Virkkaaminen vain on minulle niin äärettömän vaikeaa. Pidän koukkua jollakin tavoin väärin kädessä ja sormet kipeytyvät. Samalla tavalla pidän kynää. Isä siitä joskus aikoinaan huomauttikin. Mutta kirjoittamisesta sormet eivät kipeydy – luultavasti siksi että pidän siitä. Lirihatut on tehty mukaellen Siirin lierihatun ohjetta.

629275.jpg

629276.jpg

Pantoja olen tehnyt useita taas. Pari niistä tein kyläreissulla keskiviikkona, ja ne jäivät sille tielleen. Yksi on hieman kapeampi, kokeilumielessä, mutta istuvuus päähän ei ole niin hyvä. Ohuempi lanka varmaan olisi hyväksi pannan korkeutta ajatellen. Pannan ohje on Knittystä alunperin. Olen sitäkin tehnyt niin kuin on sattunut sujumaan.

629274.jpg

629272.jpg

 

Vein yhden pikkuruisen lierihatun myös likanrääppöölle, kun käväisin hakemassa sieltä Poikasen verokortin.

120442.jpg

Nämä ovat jo viimekesäisiä, mutta oikeanpuolimmainen on kymmenviikkoiselle ihan sopiva. Vein sille yhden punaisen nutunkin, mutta kuvasta tuli huono, siitäkin.

629270.jpg

Lankavaihdon langat Teisalta ovat tässä. Woolia ja Merinoa on ennestäänkin, joten sopivat joukon jatkoksi. Vaaleansiniselle  puuvillalle on käyttöä. Ja Bambua en olekaan vielä kokeillut. Olen oikein tyytyväinen.

629271.jpg