Joulun jälkeen siivosin muka lankakaappini. Hahtuvat ovat arkussa. Yksi kaappi tyhjentyi laatikoista. Laitoin vähän huuto.nettiin myyntiin (ja huomenna aion laittaa lisää, jos jaksan siivota loputkin). Nyt näyttää siltä, että monia lankoja on kerä tai kaksi. Pitänee tilata kirjastosta jokin jämälankojen ideaopas. Muuten on urheilukisaviikonloppu sujunut tähän asti kotikatsomossa. Teen sopimattomia neuleita, ehkä jonkun kissale leluksi. Kun ei ole päivänvaloa, en viitsi ottaa minkäänlaisia kuvia.

Viime yönä nukuin ihan sietämättömän huonosti. A.n selkää vasten on yleensä hyvä olla, mutta nyt en löytänyt oikeaa asentoa. Kenties oudoksuin sitä, että hän nukkui ensin. Heräsin ainakin viisi kertaa vessaan. Ja amaulla nukuin pitkälle puoleen päivään, tosin virkosin tunnin välein katsoaan kelloa. Aamuisin yskittää kohtuuttomasti. luultavasti seuraavana pakkaspäivänä on matot vietävä ulos, kenties petivaatteetkin.

Onpas taas päiväkirjaa. Minulla ei taida olla enää sanomista. Siksi päätin kommentoida kaikkia niitä blogeja, joita luen tulevan viikon aikana.