Poikani lupasi kustantaa minut katsomaan Koivusalon uusinta elokuvaa Kalteva torni. Kunhan se nyt tänne pikkukaupunkiin tulee. Aihe on sopiva, ja pääosaa näyttelee yksi suosikeistani, joten saatanpa mennäkin.

Uimahallissa oli aamusta vipinää. Eläkeläisten jumpparyhmän lisäksi oli parikymmentä yläasteikäistä ja niiden opettaja, joka ärhenteli juuri siihen tyyliin kuin tv-mainoksessa, jossa valistetaan, kuinka aikuisen tulisi kannustaa lasta urheilussa.

A. paistoi lopun lihan ja sämpylöitä. Kauppaan ei tarvinne mennä ennen perjantaita. Pyhäksi tulee  taas ruokavieraita. Jonakin päivänä käymme Kirjamessuilla , vaikka sekin on tylsää rahattomana. Toisaalta se on oiva paikka testata ahdistusta ja panikointia.

Vein tänään myös tilatut villatakit. Ensimmäinen oli 80/20-villasekoitetta ja malli sovellettu.

232742.jpg

Toinen oli viime viikolla varta vasten ostamastani Maijasta, ja malli jostakin viime aikaisesta Modasta, siis mallineule.  Koko on kummassakin 98 cm.

232744.jpg

Ja kuvat nyt ovat viturallaan; värit ovat aika lailla kohdallaan. Äidille tein vielä pyhänä verkkopontson petroolinvärisestä Teddystä ja itselle lauantaina harmaasta Nallesta ranteenlämmittimet. Värit ovat mitä ovat.

232740.jpg

232741.jpg

Rannekkeissa on tarpeeksi pitkät varret ja ne sopivat harmaaseen villpuserooni. Huomenna(kin) aion laiskotella.