Eilisin oli vieraita: A:n nuorempi tytär sulhasineen. Ja oma Poikasenikin kävi, vartin verran. Huomennakin tulee vieraita: täti H. Ihan niin kuin niitä liikaa kävisi. Mutta kyllä niistä eläminen sekaisin menee.

Söimme eilistä lammaspataa ja haudutettuja kasviksia. A. laittoi minulle kukkapenkin kevääksi. Olen järjestellyt tavaroita, lähinnä korttja, mutta myös lankoja. Laitoin myyntiinkin muutamia Huuto.nettiin. En saanut suoraa linkkiä tähän, mutta myyjänä on liinuli ja hakusanana lanka. Ei kannata pelästyä päälle karkaavia, myytävänä olevia postikorttejani.

Vähän jotakin sain pöytälaatikkoon: Ullan ohjella Palmikkaat ja siitä muunneltuna pipo. Lankana Isoveli. Lisäksi pieni, fifikuvioinen huivi ja ribbipipo, samaa mustakirjavaa lankaa kuin aiemmin valmistuneet sukat ja L:n kämmekkäät.

197095.jpg

***

Ikkagi kirjutan veel eesti keeles. Aga see toimub nii keeruliselt, et lihtsalt ei  viitsi... Vabandan selle eest. Oleme alles äsja kolinut naabrilinnasse ning üks tuba on lausa üks suur kastihunnik. Aga edasi lähme.