Viime päivinä muut kuin omat asiat ovat vieneet entistä enemmän tilaa. Vaikka omista asioista kai on kysymys silloinkin, kun ne omaa mieltä vaivaavat ja rasittavat. Poikasen kanssa käytiin eilen jälleen nopea reissu päivystyspolilla, kun pään sisäiset asiat ovat sekaisin. Voisin kirjoittaa varsin pitkään taas aiheesta: Emme voi lähettää keskussairaalaan koska akuuttia suisidaalisuutta ei ole, mutta voitte kyllä mennä sinne suoraan, niin niiden on otettava arvioitavaksi.

Käsityöt valmistuvat verkkaisesti. Vaihtohuivi on valmis, panen sen alkuviikosta postiin. En tosin saanut siitä mielestäni julkaisukelpoista kuvaa, mutta katsotaan.  Toinen samanlainen huivi odottaa pingotusta. Vain kaksi työtä on puikoilla. Mutta olen pakannut lankani perimmäiseen nurkkaan ja niiden edessä on jo monta riviä muita laatikoita. Juu-u, on minulla tuossa televisiotuolin vieressä pari koria myös lankoja. Arvatkaapa, missä ovat kaikki sopivat langat?

Mainitsemisen arvoisia pikkujuttuja on olemassa, vaan mihin minä ne laitan.

136753.jpg

Hieno hattu valmistui mustasta Chenille-langasta. Juu, virkaten, vaikken osaakaan virkata. Voi olla että pidän tämän itse, sovitinkin sitä jo kameran edessä. Kaksi pikkuhuivia tein myös viikko-pari sitten: vihreä on Samoksesta ja reunat virolaisesta samettilangasta. Violetti (onhan tämä violetti?) virolaisesta samettilangasta (100 % puuvilla).

136755.jpg

136757.jpg

Hannaseni Belgiasta on lomalla ja tulee tiistaina kylään. Poikaseni muuttaa tiistaina omaan asuntoon, mikäli kykenee. Minä raivaan täällä turhia tavaroita laatikollisen kerrallaan.

Lisäsin myös Salainen neuleystävä -napin, vaikka en ole vielä saanut oman ystäväni tietoja.