Kauhian paljon sanottavaa ei ole. En saa sanoiksi, niin kuin tiedetään. Mutta uimahallissa olin tänäänkin. Nyt on joka päivä juhannukseen asti menoa, siis päivittäin. Aina jotain pientä. Edelleenkin yksi meno päivän aikana sotkee koko päivän.

Kuin kuumuutta ei olisi liikaa, A. paistoi ruuaksi pitsaa. Oli hyvää. Mutta janottaa. Muutenkin janottaa koko ajan. Onneksi makuuhuone on varjon puolella.

Laitoin postiin kaksi kirjettä ja paketin L:lle. Aiemmin kuvattuihin mekkoon ja takkiin sain ommelluksi napit. Tein niihin sopivat sukat Ullan ohjeella. Lanka on muinaista finla21 -puuvillaa.

Tein myös lierihatun, joka tässä purkin päällä on hieman liian neliskanttinen. Lankana on Florida-puuvillasekoitetta, samaa josta tein Aadalle toukokuussa puseron ja pipon – enkä sitten kuvannut niitä.

Boleron ohje on melkein sama kuin SK 4/06 -lehdessä. Lankana on latvialaista puuvillasekoitetta, lähes Samoksen kaltaista, ja reunassa Tango fania. Samasta langasta tein myös kolmiohuivin, josta ei ole kuvaa.

Pikkulikalle on siis kesäneuleita, toivottavasti niistä joku sopii. Ja nyt en osaa päättää, mitä sitten aloittaisin. Vaikka yhden pikkutyön jo panin puikoille...

106925.jpg

106926.jpg

106923.jpg

106924.jpg

Tällaista elämää helteellä. Huomenna virastoasioille. Se on viheliäistä.

Palav. Aga seda juba oli teada. tüseda inimese jaoks piisaks ka vähem. Ujumas käisin, ning õhtusöökiks A. küpsetas pitsa. Jah, ahi soojendas juurde...  Need väikeplika asjad saadsin täna teele. Juba varem pildistasin seeliku ning jope, aga nüüd on nendes ka nööpid kinni.