Mannermaiseen tapaan meillä syödään lounasta näillä main. Lounaaksi on eiliset jämät eli ananas-persikka-broileri-wokkia ja villiriisiä. Jälkiruuaksi mansikkarahakaa. Pääsiäisenpyhät menivät enimmäkseen oleillessa. Ja koiran kanssa. Ei ole minusta koira-ihmiseksi ei. Olen niin tottunut tähän kahdenkeskiseen elämiseen, että jopa vieras koira tuntuu niin ulkopuoliselta, että omia ajatuksiaan ei kuule. Saati sitten, jos edes teoreettisesti joku ihminen tulisi kylään. Onneksi ei tule.

Olen rajoittunut, kaikella tapaa. Suurin osa kontakteistani on virtuaalisia, nettiyhteyksien päässä. Viimeinen vastattu puhelu on viikon takaa, ja sekin jokin kirottu lehtimyyjä, jolle laskettakoon ansioksi, että soitti numero näkyvissä ja ymmärsi kerralla, kun sanoin, että ei tule kauppoja, vaikka mitä lupaisit. (Olisipa luvannut lankaa kaupanpäällisiksi...)

Pyhinä olen lukenut ja neulonut. JP jr. vanhimmalle tein Samoksesta paitaa: poika kun on allerginen villalle. Se on kainaloissa asti valmiina. Huomasin, että ainoat 3,5 numeroiset sukkapuikot ovat kiinni eräissä tumpuissa, joista ei tule valmista.  Koetan kuitenkin saada hihat tehdyksi tällä viikolla. Toinen käsityö on mustaa villapellavaa oleva Clapotis. Suora osuus on puolessa välissä. Ei sekään ole mikään maailman ihanin. Kutominen ja innostus siihen soutaa paikoillaan, ei edes huopaa.

Lähden lauantaina kahdeksi viikoksi kuntoutuskurssille, kuten tiedätte. Koetan keksiä sinne mukaan käsityötä. Ei viitsisi kantaa kovin paljoa ylimääräistä, kun monenlaista vaatettakin joutuu ottamaan. Varma valinta lienee juuri nyt mohair - tai lisää clapotiksia.

Päivityksiä siis tuskin tulee muutamaan viikkoon, mutta lueskelen kuitenkin tätäkin. En yksinkertaisesti viitsi ottaa läppäriä mukaan.

Aeg vist seisab. Kevade nagu käes, aga mitte veel. Pea täis sõnu aga väljapääs lukus. Süda täis mõted aga kinnine. Suhtlen jälle maailmaga enimalt selle ilmavõrku kaudu. Väga tore vestelda msn:s ka eesti keeles. Mis siis, et teen vigu. Süüdisdan kiiret, kuigi mina ei viitsi õigeid sõnu või väljendeis otsida... Kui hetkel mul mõtet heledamad, siis kudumik on must: villa-lina segune lõng, mis pöördub salliks.