Tämän viikon saldoa – sellel nädalal tehtud:

1) miehen slipoverin etukappale – mehe vesti eesosa

2) tytön pontson etukappale – tüdruku pontso eesosa

3) Harry Potter ja Feeniksin kilta (lõppuni loetud, 1050 lk)

4) Anna-Leena Härkönen: Loppuunkäsitelty (õe enesetapust romaan läbi loetud)

5) uimista ja vesijuoksua 4 tuntia – ujumist ning vesijooksu 4 tundi

6) hoitoneuvottelu ilman tulosta – nõupidamine psyhhiatriga ilma tulemusi

7) pahaa mieltä, väsymystä ja loskaa – halb meeleolu, väsitav olemus ning porine ilm väljas

 

Edellisen kirjauksen palautteessa Pia kysyy, onko jotakin tapahtunut minussa, hänessä vai elämäntilanteessa. Luulen että kaikissa niissä. Kirjoittaminen on minulle helpompaa nyt,  ja  loppuvuoden mustuus oli läpinäkymätöntä. Nyt näyttää – toistaiseksi – toiselta, vaikka harmaalta. Olen miettinyt paljon sitä, millainen olis minulle ominainen tapa ilmaista ajatuksiani. Ihanteellista olisi, jos voisi julkaista kirjeenvaihtoa, jolloin tuloksena olisi  – toivottavasti – vuorovaikutteisempi teksti. Vaan minä en ennätä nyt ajatella asiaa niin pitkään, että saisin valmista aikaiseksi. Jatkan tällä valmiiksi auratulla tiellä.

Helminalle ja Routa ovat ilmoittautuneet noin 30 000:nnen kävijän lankapaketin arpajaisiin. Heidät mukaan lukien ilmoitan täten luopuvani muutamasta kerästä ylimääräistä lankaa arpomalla sen niiden kesken, jotka sunnuntain, huhtikuun toisen päivän aikana jättävät kommentaariksi muutakin kuin nimensä. Myös mielivärinsä saa ilmoittaa.

Oleks väga huvitav, kui oskaks sellist moodi seda päevikut avaldada, nagu oleks see kirjavahetus. Igatsen rohkem kommentaare, vestlust, sest ma usun, et inimene tuleb terveks kahevahelises kõnes. Ilma dialoogita ma olen ainult poolenisti. Praegu ei oska või jõua, siis seniks sel samal viisil kuin siiamaanigi.

Varem juba rääkisin, et kui külastajaid on umbes 30 000 paigu, siis saadan jälle teele enam vähem endale mitte-vajalik lõnga. Siis kui tahad loosimisele kaasa, palun jäta oma kommentaari ning lemmikvärv homse, pühase, aprilli teise päeva jooksul siia. Pühapäeva külastajate vahel loositakse väike kingitus.

Seda lõpetades on arv 29966 näyttää laskuri tätä lopettaessani.