Kuten näppärä lukija on huomannut, en siis saanut olympianeulettani ajallaan valmiiksi. Toinen hiha jäi ompelematta. Tapahtumien kulku johti siihen, että se oli irrallaan vielä hamsterikuukauden lopussakin, mutta klubiemäntä ystävällisesti antoi säälipisteitä. Nyt se on ollut jo valmiina useamman päivän, mutta kuvatuksi sain vasta tänään. Ja kuva paidasta mallin päällä on vielä kamerassa.

47679.jpg

Olen itse siihen oikein tyytyväinen. Ja tuntui se Poikasellekin kelpaavan, sillä se päällään hän täältä lähti. Alkuperäinen tilaushan oli kokonaan raidallinen. Mutta äidin laiskuus voitti. Lankana on siis sekä harmaa että musta Nalle. Hihan pituus 56 cm ja vielä jäi vähän naftiksi...

Hitaaseen valmistumiseen oli syynä paitsi saamani kommentit työn edetessä, myös se, että tein kaikkea muuta. Muusta kuvia seuraavassa:

47682.jpg47684.jpg

Pörröinen huivi on Flamingo-langasta ja Suomi-huivi kaksinkertaisesta seiskasta.

Lisäksi tein yhden ribbipipon seiskasta. Toinen ribbipipo Nallesta valmistui tänään, mutta on kuvaamatta vielä. Maaliskuussa ei ole muuta valmista tullutkaan. Filosofointia olympianeulonnasta ja hamsteroinnista kirjoitan vielä tuonnempana.