En ole paleltunut. Mutta kaikkea vain on sattunut ja vointini on aika kehno. Minua ilahduttaa kovasti, että kävijälaskuri rullaa, vaikka täällä ei mitään tapahdukaan! Neuleitakin valmistuu vähän kerrassaan, mutta juuri nyt ei näy mikään lähtevän käyntiin. Keskeneräisenä ei ole oikein mitään, paitsi pingotuksessa oleva pienen miehen villapaita. En ole ottanut kuvia. Siksi laitan tähän linkit pariin kuvaan, joissa olen osallisena.

Nämä langat Merin blogissa olivat siis ne noin 20 000:nnen kävijän lahjus. mukava, että sattui sopivaa käyttöä. Ja tämän pipovaihtopipon lähetin Altocumuluksen Johannalle. Sain myös kaksi (!) pipovaihtopipoa tänään, juuri sellaisia kuin olin toivonut. Toivoin nimittäin 32584.jpg. Luulen, että kuvaa niistä löytyy joko Hahtuvapilveltä tai Tuulialta. Panen linkin, kun löydän kuvan. Tai sitten kuvaan itse, joskus.

Tänä aamuna mietin, ottaako uintireissun bussimatkan ajaksi käsityö vai kirja. Otin kirjan. Olen lukenut vähän joka päivä. Uin vain kolme varttia ja jumppasin puoli tuntia. Mutta jumppa oli tosi tehokasta. Lenkillä en tänään käynyt. Sen sijaan A. toi kauppareissulta kirjastoon tilaamani kirjan Wrap style. Näyttää hyvältä. Ja A. toi myös salmiakkia...

Olukord on praegu enam-vähem närviline. Räbelen oma näputöötega aga ei jaksa piltistada. Ega viitsi istuda arvutiekraani taha nii kaua, et saaks mitte midagi asjalikult ära ütelduks. Tänu mitme huvilise lugeja sain mõne rea siia kirjutada.