sain kaksi kerää Tango-lankaa postissa: niistä tulee rannekkeiden suita. Kauniin värisiä. Postissa tuli myös kirje Kelalta. ihmettelen aina, keitä ovat ne, jotka onnistuvat sitä laitosta huijaamaan. Varjot muuttuvat, kun yksikin valaisin pimenee.

Tein yhden uuden kassinpohjan hahtuvasta katsellessani Ajankohtaisen kakkosen Lapsentekoiltaa. Eilisen aikana viimeistelin myös keskeneräisten kuvien vaaleansinisen Palma-pontson sekä toisen samanlaisen sinikirjavasta langasta. Lisäksi tein 88 kerrosta Wavyä (sekin keskeneräisten kuvassa). Niin että tehdas minussa tuottaa epätoivon vimmalla ketjusilmukoita ja ainaoikeaa, mutta kognitiiviseen työhön olen edelleen kykenemätön.

9.11.

Kela epäsi osan sairauslomanaikaisesta päivärahasta. Kuukauden. Siis viidennen kuukauden. toimitin sinne B-lausunnon pari viikkoa sitten, mutta se riitti kattamaan vain neljä kuukautta. Kumma juttu. Nyt pitää kesken kaiken toimittaa taas uusi. Tässä jos missä sairausloman tarve ei ainakaan vähene. Panikoin asiasta. Vaikka tämän siitä saa, kun itse aina pottuilee Kelalle. En tiedä, miten saisin yhtään aktivointia tähän päivään. Luultavasti yhteiskunnalle on helpompaa nujertaa ihmiset ja tappaa heidät omia aikojaan. Siten minäkin tulen halvemmaksi.