Nämä kuvat eivät tee muutoin sieviä neuleita yhtään paremman näköisiksi. Punaisen kuvan arvoitus ei vielä ratkennut. Vihjeenä kerron, että siinä on päällekkäin kolme neulottua juttua...

Tämä L:n vauvalle tehty ja nyt päätelty nuttu varmistaa, että en enää kudo Bambinosta kuin enintään tossuja – tai sitten jotakin kaksinkertaisella langalla. Nämä värit loppuivat tähän, mutta muita on jäljellä.

15447.jpg

Tumput valmistuivat perjantaina. Lankana on Seiska ja ohjeena on Ullaneuleen Hilma . Ranneosa oli hiukan työläs minulle, mutta ei ollenkaan vaikea. Varsinkin työn takaa ristiinneulominen hämmästytti enkä olekaan varma, kääntyykö raita niin kuin on tarkoitettu. Mutta nämä saa samanvärisen pipon omistaja.

15444.jpg

Muutama muu valmis neulomus odottaa kuvaamista, kaikkiaan kolme. Ja puikoilla on yhtä monta. Pyydän, että A. kuvaa huomenna. Tulee kirkkaampia kuvia.

Tänään ei oikein suju pasianssikaan, joten lienee nukkumaanmenon aika. Luin viime viikolla kolme kirjaa, mutta en ole vielä niitä listannut. Kirjastossa odottaa lisälukeminen, jospa huomenna saan itsestäni irti...

Ai niin, lisäsin mailiosoitteen, jos joku haluaa kirjoittaa...