on edelleen iltapainotteinen. Jokainen ilman kelloa aamupäiväherääminen on voitto. Olen aina ollut iltaihminen. Vielä kaksi Poikasen puhelinherätystä kirjoitusten takia ja sitten... Ihmisen ei pitäisi elää "sitten kun" -elämää, se on aina pahaksi. Ei se ole ainakaan itselle ylösrakennukseksi.

Tänään koetan siivota loppuja työpapereita, sillä tapaan sijaisen tiistaina. Toivon mukaan se on viimeinen konsultaatio. Kaipaisin kovasti ihan kokonaan ympäristön vaihdosta, vaikka vain viikoksi, vaan mihinkäs menet?  Kristiina kirjoittaa päivistään Kaunissaaressa ja unesta, joka tuli nopeasti ja oli levollista, palauttavaa. Minä sen sijaan laukkaan unissani milloin missäkin, valitettavan usein työasioissa.

Eilen päättelin langat autoneuleestani. Ei, ei siinä ole autonkuvia eikä se ole ihan itsestään syntynyt. Olen tehnyt sitä elokuussa automatkoilla. Se on Aurora-mallilla tehty huivi, leveys 20 cm ja pituus 220 cm. Lankana on Haapsalun Perepoodista ostettu Novitan (akryylinen) kaunisvärinen Spektri.

Tänään viimeistelen vauvaneuleen.

11115.jpg