jotta voidaan näyttää toteen mitä halutaan. (Kuka mitäkin.)

Aluksi Sohvi, joka oli työnimellä Punainen. Huovutuksen jälkeen se ei niin kovin punainen enää ollutkaan. Luonnossa värit ovat kauniit. Pingotus tehtiin printterin värikasetin laatikon päällä. Nyt on ympärys suorakaiteen muotoinen. Olen huono käsilaukkuihminen, mutta otan sen varmuuden vuoksi töihin huomenna puhelinta ja avaimia varten.

Ennen: 7233.jpg

 

 

Ja jälkeen: 7232.jpg

Taustana on kummitädin ammoin verhoilema sohva. Todistettavana on myös, että aurinko paistaa jostakin päin.

Päättelin myös huiveja. Vadelmanpunaiseen fifiin on jo tutustuttukin. Seuraava on maitokahvinvärinen Butterfly-kesähuivi - ja luultavasti ihan itselle. Lila-valkoinen on Linate-nimisestä vuohenkarva-mohairista neulottu, pituutta on valitettavasti vain 120 cm, sillä lankaa oli Haapsalun Posti-kadun Perepoodissa vain yksi kerä hintaan 39 kr. Oikeassa laidassa on harmaasta Tennesseestä koko kesän kesken ollut kesähuivi. Tennessee on liian paksua tähän huiviin - ainakin noilla kuutosen puikoilla. Mutta kun periaatteesta on tehtävä kaikki valmiiksi.

7230.jpg

Seuraavassa osa Paksun L:n vauvaneuleista. Olen itkenyt saumojen kanssa. Tällä menolla seuraavat neuleet ovat mustia, niin kaikki mutkat eivät erotu. Vaikea muuten valita, miten asettelee nämä kuvaan. Ai mitä varten samaan kuvaan? No siksi että säästän tätä blogin kuvatilaa. Ennemmin tai myöhemmin joudun kuitenkin hankkimaan lisätilaa jostakin.

7234.jpg

Sukkavaihtosukat on päättelemistä vaille valmiit. Ja kaksi huivia on puikoilla, toinen valkoisesta, Rakveresta ostetusta puuvillaisesta langasta, joka myytiin froteelankana. Se ei kyllä yksistään tunnu oikein kivalta: ei jousta ja on hidas neuloa. Sitä voisi laittaa valkoisen villan kanssa rinnan. Toinen huivi on Lapuan-reissulla mukana ollut Novitan Spektristä neulottava. Joo, ihan akryylilankaa, mutta puoli euroa kerä ja ihan kaunis sävy. Ja vielä on tänään puikoille pantu salaneule: 212 silmukkaa pyöröllä, 1o-1n nyt viisi cm.

Ja huomenna on työaamu.

=(