vai kuinka sitä sanotaan. Illalla ompelin ja päättelin nutun, housut, tossut ja myssyn. Näyttävät tosi pieniltä.Mistä sitä porua tulee? No kun en millään saa niin siistejä saumoja kuin olen ajatellut. Nutun saumoja ompelin jo kahdesti, välillä pärvötin. Kun teen seuraavan satsin, en ainakaan valkoisella langalla. No, housut puuttuu vielä nappeja, tossut ja nuttu nauhaa, joten varmaan tänään on koko satsi valmis.

Heinäkuun puolella tehty kassi oli eilen huovutuksessa: kertaalleen froteepyyhkeiden kanssa 40 asteen kirjopesussa. Voisin sanoa, että kutistumista tapahtui 60 % . En kyllä  mitannut ennen huovuttamista, mutta kuva siitä on. Tulos: värit ihanat, mutta hihnojen ja kassin koon välinen ristiriita on melko iso.

Tänään ajattelin aloittaa jonkin isomman työn, sillä työt alkavat huomenna ja mukana on oltava paljon tekemistä, jossa ei tarvitse koko ajan laskea.

Kuvia oletettavasti illemmalla, sillä niiden on käytävä kamerasta A:n työkoneen kautta. Siksi on vähän hidasta. A. muuten lukee tätä, mutta ei kommentoi, rontti.