Näitä tein pari. Harmaa on ihan ensimmäine ja siis harjoituskappale toukokuussa. Siihen sain sitten lisälankaakin Novita-klubin kautta - ja on se omassa päässä kulkenut. Malli oli Novitan kesälehdessä keväällä.Siihen kuului vielä lehtiä ja hörhelöitä: Virkasin niitä kyllä, mutta näyttivät hoopoilta. Valkoinen kulkee rouva L-P:n päässä.

4863.jpg

Marjapipoja tein niin ikään touko-kesäkuun vaihteessa jämälangoista. Vihreästä tuli yksivärinen. Kaikki kulkevat rouva L-P:n JP-pojilla, samoin kuin oranssi kukkapipo (Kehäkukka). Langat sekalaista puuvillaa.

 

4862.jpg

Näitä verkkopipoja tein tenttivalvonnassa. Pinkki on huuto.netistä ostamaani froteista Novitan lankaa. Ensimmäisen vei Poika(s)kani, sitten yksi on Pekka-sedällä, yksi tyttöystävällä ja pari muuta muilla pojilla. Froteinen lanka on mukavaa, vaikka pölisevää. Minulla ei ole hajuakaan, mitä se on, mutta joustavaa, ja mallitilkku antoi periksi (lue: venyi) vaakasuoraan pari senttiä, mikä on aika paljon minusta. Tätä samaa lankaa käytin Likan puseroon. Oranssi pipo (pylväsverkkoa sekin) on Cottonellan jämäkerästä. Virkkasin siihen antennin, mutta se ei kelvannut Poika(s)kanille. Purin sen (siis antennin), mutta ei kevannut sittenkään: "Toi nänni on ihan turha!" Pipo lojuu nyt siis korin pohjalla. Tosin isä-JP kuulemma huolii sen, kun nänni on tasoitettu. Omituisia miehiä!

4865.jpg

Talvisia pipoja on tässä, niitä on syntynyt viime talvena kymmeniä. Kaikkein oikeanpuolisin on nimeltään "Köyhyyspipo". Siinä on vain pantu samanpaksuisia jämälankoja perätysten. Keskellä on linnunsilmä ja vasemmalla korvaläpällinenen ja nyörillinen malli.

4867.jpg

Ja vielä yksi linnunsilmä (näitä on viime kevään abeilla):

4860.jpg

Monta pipoa on maailmalla niin että en edes ole kuvannut niitä. Novitan ohjeiden mukaan tein viisi erilaista tupsupipoa palmikkokuviolla ja yhden perulaissetin. Niin ja toisen perulaispipon Nallesta Ellalle.

Että sellaista pipotusta. Pyöröpuikoilla.

=)