on puikoilla. Koetan saada Pikkulikan topin huomenissa lähtemään postissa. Neulominen tuntuu tosi nihkeältä, ja selvästi käsiala on erilaista kun on helle. Kädet hikoavat. Se on outo ilmiö minulle. Lapsena muistan, että koulun käsityötunnilla erään tytön kädet hikosivat niin, että kaikki käsityöt huopuivat jo tehdessä! vaan taidan olla siinä iässä, että nyt hiottaa aina.

Panen vielä muutaman kuvan tähän. Näitä pipo-tumput-settejä tein Jussi-langasta itselleni ja L:lle. Ihan perusmalleja, pintaneuleena korinpohja 3o 3n. Nämä ovat omani, L:llä on värit vastakkaiset. Samalla mallilla tein tumput myös P-L:lle, kaikki ennen joulua.

4859.jpg

Tässä vielä likoille viime viikolla lähettämiäni vaatteita:

4858.jpg

Frotee-lanka on Huuto-netistä ostamaani pussilankaa. Pölisevää kutoa. Samasta langasta tein verkkopipoja pojille. Raitana on Neulomon lanka-vaihdossa saamaani Lana Grosso Rondoa. Malli on ihan oma, kunhan tein.

4861.jpg

Tämä Likalle tehty toppi on Novita-kesä-lehdestä, Salsaa ja Tahitia. Itse olin lopputulokseen tyytyväinen. Varmaankin siksi, että langat olivat juuri sitä, mitä mallissa sanottiin, ja ommeltvia saumoja oli vähän...

4864.jpg

 

Tämä pusero on Candy Floss -mohairlangasta tehty, vuodenvaihteen molemmin puolin. Pikkulikalle, siis 130 cm. Hihoista tuli puseroon nähden pitkät, ja niinpä jatkoin alareunasta helmaa... Edessä on kolmilettistä palmikkoa. En tiedä, onko tämä sellainen karhentava pusero, jollainen oli Pukarikadun pikkuisella Lotalla. Se, jonka naapurin koira sitten repi. Tämän väri on kyllä luonnossa kirkas turkoosi.

4866.jpg

Tästä tuli myös aika hyvä, vaikka se on tehty jostakin muinaisesta Rondon Palmasta, vaikka ohje Kevät 2005 Novitassa olikin nykyiselle Palmalle...

 

Tänään olen päätellyt kolme pientä Fifiä ja yhteen solminut hapsuja. Kuvaan niitä huomenna, kunhan opiskelen kameraa lisää. Niin, ja Sophie ei ole vielä käynyt koneessa.