on tarjolla vihdoin. A. halusi ottaa niitä ja näyttikin kamerassa valmiit kuvat, jotka hyväksyin. Mutta kun sitten aloin laittaa niitä tänne, huomasin, että huivit ovat alustalla nurin päin, siis nurja puoli edessä!

Tekevälle siis sattuu. Ja jonkinlaisia kuvia on nyt kuitenkin saatavilla. Nämä ovat siis kaikki juhannuksen jälkeisiä hommia:

4998.jpg

Lanka on Jacobsdahlin Angorina Lyx, jota minulla oli 3 kerää eli 150 grammaa. Siksi huivi ei ole riittävän iso minulle, vaikka ruuturivejä onkin 21. Pingottamatta on vielä juu, mutta tuskin se paljon auttaa. Tästä tulee oiva syntymäpäivälahja. Vielä isompi kuva:

5006.jpg

 Sitten siniraitaista mohairpitoista lankaa, joka oli pätkävärjättyä. Sitäkin oli 150 g, mutta se oli paksumpaa ja siksi jäi pieneksi. Ehkä sen Pikkulikka huolii. Ei ole aavistustakaan, mitä lankaa se on.

5007.jpg

Tämä punainen on akryylistä, paksua lankaa, nimeä en muista siitäkään. Sitä meni huiviin ja tupsuihin kaksi 100 g:n kerää eikä minulla sitä enempää ollutkaan. Aika pirteä.

Ja yksityiskohta:

5002.jpg

Yksi on puikoilla, vadelmanpunainen. Jospa sen lanka riittäisi tarpeeksi suureen. Tiedän kyllä, että minulla pitäisi olla toisenmallinen, ei ihan kolmio, mutta kun haluan Fifin...