mikä tuli todistettua taas viimeisen vuorokauden aikana. jostakin syystä en saanut näitä vuodatus-salasanojani toimimaan, ja siksi jouduin pyytelemään uutta pariinkin kertaan. Viisainta kai olisi tämän kirjoittamisen jälkeen poistua ja kokeilla sitten uudelleen. Ystävällinen Tuomas-setä on ollut kyllä avuksi.

Kesällä villikanit nukkuvat melko pitkään. Se on sikäli harmillista, että aamuvarhaisella voisi uskaltaa kävelemään lähiympäristöön, eikä vastaantulijoita liiemmin olisi. Sen sijaan tuoksut ja äänet yhdistettynä silmänkantamaan ovat mitä upeimmat. Nyt päivällä en mene millään muotoa ulos, korkeintaan takapihalle, joka sekin kaipaisi (vikatteen puutteessa) siimaleikkuria.

 

Aamupäivän saldo tänne neljään asti: yksi ruotsalainen dekkari, ei mikään ihmeellinen (Karin Altvegen: Tuntematon), parin viikon sanomalehdet nippuun ja koneellinen pyykkiä pyöritettynä. Muuan lankapussi on hyvässä tallessa, ja sitä koetin etsiä eilen. Siellä on muutama kerä turkoosia Candy Floss -lankaa. Olisin jatkanut pikkulikan (veljeni tytär H., 8 v.) puserosta takakappaleen. Etukappaleen jatkoin alkuviikolla. Nyt on kova hinku saada  lähtemään tuo neulepaketti, että saa uusille tilaa. Lankaa nimittäin on... =)

A. laittaa juuri kahvia, joten ...