Aika on sellainen, että mieli mustuu. Tai en minä tiedä, mikä se on. Ei vain ole sanottavaa - ja kaikki kuitenkin suorastaan huutaa tulla julki. Tärkeintä on muistaa hengittää.

Otan vastaan mielenvirkistystä. Saa kommentoida ainakin siihen asti kunnes laskurissa 80 tuhatta. Olen unohtanut Bloggerin(kin) salasanan, enkä pääse ilmoittamaan langankulutusta. Sitä kuitenkin tapahtuu, kaiken aikaa.

I'm so sorry to say but the darkness is roaming inside of me. Sometimes (sh)it only happens. The most important might be breathening. Please, be so lovely and say something to make me more happy. Until the calculator is in 80 000. After that I am going to get a little surprise for someone.

Sügis juba käes, puud värvilised, aeg nõõguda ning rahuneda. Aga midagi ei ole teha, sest tahaksin ainult vaikida, magada nagu karu üle talve. Kui kuulad, kallikene, torm ja tuul on minu sees, hinges mustus. Palun siis mulle midagi meelelahutuseks pakuda! Kommenteeri kuni counteris on arv 80 tuhat. Pärast seda loositakse midagi kommenteerijate vahel. Aga praegu proovin elu ja hinge säilitada...