Tuo kaksikko on ollut meillä ennenkin liikkeellä. Päivällä L. soitti. Kerroin vain olleeni ja selanneeni televisiota. L:n mielestä olin just kirjoittanut blogiin, etten ole avannut telkkaria moneen päivään.  Se oli kauan sitten. Nyt meillä on uusi lelu.

Hain viime perjantaina maksu-tv-kortin. Sitä varten, että A. voi katsoa F1:ta suorana eikä tarvi pelätä, että joku sanoo tuloksen enen aikojaan. Hyvä selitys, eikö? Samaan kauppaan otin ETV:n katseluoikeuden mukaan. Nyt voin aina kutoessani katsella Viron ykköstelkkaria! Ei mene aika  hukkaan, kun oppii kieltä samalla.

AI miksikö nämä selitykset? No, vielä viime kesänä olin sitä mieltä, että koko sontaluukku joutaa meiltä pois digitaalistumisen myötä. Määräänsä enempää ei voi katsoa, ja kun analoginen rinnakkaislähetyskin loppuu parin viikon päästä, oli ratkaisuja tehtävä. Nyt kanavia näkyy neljättäkymmentä. Ja kuin ivaillen maksuttomat kanavatkin lähettivät vielä kerrankin lauantai-iltana montakin katsomisen arvoista elokuvaa. Yleensä ei lauantaisin tule mitään.

Muutoin koetan välttää kaikkea tekemistä, varsinkin päätöksentekoja. Aamulla on kuitenkin psykiatrin tapaaminen, johon on jotakin lausuntoa laitettava paperille, että hän saa lausua minulle. Neulerintamalle ei kuulu kummempaa. Keskeneräisiä töitä on, mutta enimmäkseen olen tehnyt sinisiä tilkkuja. Nyt niitä on 30. Ei niillä saa kunnon sijaa hamstereissa, mutta...